Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

Jun 25, 2020

Het troetelkindje van de Duitse financiƫle sector maakte deze week een enorme smak. Het verhaal rondom Wirecard is er 1 die zich normaal in de crypto wereld afspeelt. Daarnaast praten we in deze aflevering over Paypal en Bitcoin, Whatsapp in Braziliƫ en geeft Bert een lesje in call en put opties.

Satoshi Radio wordt...


Jun 18, 2020

Vandaag praten we over de nieuwe elektrische gordijnen van Bart. In de 10 minuten die over blijven vertelt Peter over de Digitale Identiteit van Microsoft, waar gebruik wordt gemaakt van de Bitcoin Blockchain. Daarnaast is het mysterie rondom de ETH transacties opgelost en filosoferen we over de nieuwe 1 procent.


Jun 11, 2020

Waar het vorige week nog rustig was, hebben we deze week veel te vertellen. We beginnen met de Brave browser, die stiekem referral links injecteerden in de browser. Beetje vreemd voor een op privacy gerichte browser. We praten verder over de Bitcoin ETF, de fee van 2 miljoen dollar op een Ethereum transactie en de...


Jun 4, 2020

De rust in de Bitcoin wereld staat in schril contrast met de chaos in de buitenwereld. In deze (jubileum)aflevering praten we over de Bitcoin Core 0.20.0 update, leggen we je uit wat een Erebus attack is, geven we onze kijk op de stijgende aandelenmarkten en behandelen we nog een aantal vragen van luisteraars. 

Satoshi...