Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

May 30, 2019

Rudolf van Ee is een blockchain duizendpoot. Als co-founder van het Blockchain Talent Lab brengt hij talent in contact met blockchain bedrijven. Daarnaast organiseert hij op dit moment de Dutch Blockchain Week, een conferentie waar in meerdere steden blockchain talks en workshops gegeven zullen worden. 


May 23, 2019

Deze week is Maarten Bloemers (CEO van GUTS) te gast in de studio. GUTS maakt gebruik van de blockchain om eerlijke concert en theater kaarten uit te geven. Grote namen als Guus Meeuwis, Joep van 't Hek en Jochem Myjer maken al gebruik van GUTS om hun kaarten te verkopen. We vragen hem welke voordelen de blockchain...


May 16, 2019

In aflevering 49 is Christiaan Jimmink, Marketing Manager bij Bitcoinmeester, te gast. We praten met hem over wat Bitcoinmeester anders maakt dan andere brokers. Daarnaast behandelen we natuurlijk de enorme stijging van Bitcoin de afgelopen week, het nieuws rondom verschillende exchange hacks en natuurlijk onze oude sok.


May 9, 2019

Vandaag is advocaat Christian Godlieb te gast in de studio. We praten met hem over de huidige van stand van zaken rondom de verschillende nieuwe regels en wetten die betrekking hebben op cryptocurrency.


May 2, 2019

Vandaag zijn we te gast in het Lisk Center in Utrecht. In het Lisk Center kan iedereen die een werkplek zoekt en iets met Blockchain te maken heeft terecht. We spreken hier met Jurre Machielsen en Meyade Curfs over wat ze precies willen bereiken met deze open werkplek.