Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

May 28, 2020

Naast Bert en Peter Slagter schuift deze week Max Barendregt van BitPay aan. Enkele weken geleden moest Bitkassa gedwongen stoppen. We vragen Max of BitPay deze service kan vervangen. Voor de rest hebben we het over het betalen met Bitcoin, welke merchants er aanhaken en welke rol betalen met Bitcoin in de toekomst...


May 21, 2020

Deze week verschoven er bitcoins die in februari 2009 gemined waren. Dit zorgde voor behoorlijk wat opschudding. Zou dit Satoshi zijn? We praten met Bert en Peter Slagter over de mogelijke oorzaken. Daarnaast schuift Marcel Burger aan. Marcel heeft een nieuw artikel geschreven over het Stock 2 Flow model.

Satoshi Radio...


May 14, 2020

Een week na de fantastische 100e uitzending stond het volgende hoogtepunt voor de deur: de Bitcoin Halving. Bart en Wijnand praten met de gebroeders Slagter over de impact van de halving op de hashrate, de miners en de mogelijke gevaren van centralisatie. Is Bitcoin wel zo antifragiel als we denken?

Satoshi Radio wordt...


May 8, 2020

De honderdste. Laat dat even inzinken. Dit hadden we in juni 2018 nooit verwacht. Deze speciale aflevering doen we samen met vaste gasten Peter en Bert Slagter. We praten over de stijging van Bitcoin en laten 7 vrienden van de show inbellen. Geniet ervan.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin...