Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

Sep 27, 2018

Vandaag is Sjors Witteveen van investeringsfonds Lemniscap bij ons te gast. We vragen hem hoe dit fonds tot stand is gekomen, maar ook hoe het is om samen te werken met collega's over heel de wereld. Daarnaast vragen we hem wat de huidige trends zijn in de crypto wereld en hoe Lemniscap hier op inspeelt.

 

 


Sep 20, 2018

Deze week is Boris van de Ven te gast in de Satoshi Radio studio. Boris is wekelijks te horen in de BNR Cryptocast en ook in de Nerd Culture Podcast komt het onderwerp Bitcoin vaak voorbij. Wij hebben het met hem over Bitcoin Maximalism, de verschillende waardes die Bitcoin heeft en de toekomst van deze digitale munt.


Sep 13, 2018

Vandaag in de studio: Yann van Ewijk, voorzitter van Stichting Bitcoin Nederland. Vanuit deze functie is hij betrokken bij Bitcoin Wednesday, de grootste crypto meetup van Nederland. We bespreken met hem hoe het is om dit event te organiseren, wat de staat van Bitcoin is en wat hij wil bereiken met de Stichting....


Sep 6, 2018

Vandaag hebben we Jeroen van Megchelen in de studio. Hij is Founder en CTO van Ledger Leopard, waarmee hij Blockchain oplossingen voor klanten bedenkt en uitvoert. Ledger Leopard is opgenomen in de MKB top 100 vande meest innovatieve bedrijven van Nederland. Ook staan zij aan de wieg van de eerste blockchain baby.