Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

Aug 29, 2019

Olivier Rikken geeft blockchain trainingen, is coach van verschillende start-ups en doet onderzoek naar DAO's (Decentralized Autonomous Organizations). We vragen hem wat een DAO precies is en of deze organisatievorm toekomst heeft.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoindirect, BitcoinMeester, Maven11,...


Aug 22, 2019

Een jaar geleden was Jelle Pol bij ons te gast om te praten over Dusk Network, waar hij co-founder en business lead is. Waar Dusk toen nog in de kinderschoenen stond, is het project inmiddels gelist op de grootste exchanges en staat het testnet live. We vragen Jelle hoe hij deze rollercoaster zelf ervaren heeft.

Satoshi...


Aug 15, 2019

Tobias Disse is CEO en mede-oprichter van Kryha. Als jonge ondernemer was hij genomineerd voor de Sprout 25 under 25, een uitverkiezing voor jonge talentvolle ondernemers. Met Kryha helpt hij bedrijven om te experimenteren met Blockchain oplossingen.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door:...


Aug 7, 2019

Joost van der Plas is Head of Investor Relations bij investeringsfonds Maven 11. We praten met hem over het beheren van een fonds in een bear markt, het vinden van interessante projecten en de voor en nadelen van STO's.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoindirect, BitcoinMeester, Maven11, Satos, Watson...


Aug 1, 2019

Deze week werd bekend dat nOS gebruikt gaat maken van de ARK blockchain. Een prima moment om met Lars Rensing (CFO ARK) en Dean van Dugteren (Founder nOS) te praten over de samenwerking, de impact van de announcement en de toekomst van beide projecten.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door:...