Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

Jul 25, 2019

Willem-Jan Smits is een ervaren advocaat met roots in het ondernemings- en faillisementsrecht, maar tegenwoordig 90% van zijn tijd bezig met Blockchain, STO's en Smart Contracts. We vragen hem of STO's daadwerkelijk toekomst hebben, of je beslag kan leggen op Bitcoin en wat de status van AMLD5 is.

Satoshi Radio wordt...


Jul 18, 2019

David Marcus van Facebook moest zich deze week verantwoorden voor de Amerikaanse overheid. Bart en Wijnand duiken in deze aflevering dieper in de vragen van verschillende leden van het Congres en de implicaties voor Libra en Bitcoin.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoindirect, BitcoinMeester, Maven11,...


Jul 11, 2019

Vandaag zijn de gebroeders Slagter van LekkerCryptisch.nl in de studio. We duiken daarom dieper in het cryptonieuws van afgelopen week, praten over het belang van 2FA en de implicaties van de Libra.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoindirect, BitcoinMeester, Maven11, Satos en Ledger Leopard.


Jul 4, 2019

Aaron van Wirdum is één van de meest gerespecteerde journalisten in de cryptowereld. Al sinds 2013 schrijft hij artikelen over Bitcoin, waarin hij op een begrijpelijke manier moeilijke technische begrippen inzichtelijk maakt. We praten met hem over de technische ontwikkeling van Bitcoin.

Satoshi Radio wordt mede...