Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

Sep 26, 2019

Tijd voor de eerste maandafsluiter! Vanaf deze maand zitten we elke laatste aflevering van de maand samen met Bert en Peter Slagter van LekkerCryptisch.nl. We hebben het over de naderende recessie, negatieve rente, hashpower drops en quantum computers. 

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoin...


Sep 19, 2019

In de eerste solo aflevering van de maand gaan Bart en Wijnand dieper in op een blockchain onderzoek van de universiteit van Tilburg. Wat is de reden dat veel blockchain projecten falen? Hebben deze projecten überhaupt wel een toekomst? Dit en meer hoor je in aflevering 67 van Satoshi Radio.

Satoshi Radio wordt mede...


Sep 12, 2019

Ruben Waterman is de oprichter van Bittr, een dienst die het simpel maakt om Bitcoin te sparen. Waarom is hij hiermee begonnen? En wat maakt deze dienst anders dan een normale broker of exchange?

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door: Anycoindirect, BitcoinMeester, Maven11, Satos, Watson Law en Ledger...


Sep 5, 2019

Bitcoin, Bitcoin en nog eens Bitcoin. Dat is waar we het vandaag met Boris van de Ven over gaan hebben. Boris is misschien wel de bekendste Bitcoin maximalist van Nederland. Sinds kort is hij gestart met de Bitcoin Show, een podcast die specifiek om Bitcoin draait.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door:...