Preview Mode Links will not work in preview mode

Satoshi Radio

Jan 30, 2020

Deze week een bomvolle uitzending. Zorgt het Corona virus ervoor dat Bitcoin nu echt een safe haven is voor investeerders? En gaat Taproot ervoor zorgen dat Bitcoin eindelijk meer privacy gaat krijgen? We praten verder over het verminderen van cash betalingen, het bouwen van Bitcoin nodes en het aantal entiteiten die...


Jan 23, 2020

We leven in een tijd waar we enorm afhankelijk zijn van de informatie die we online tegenkomen. Je kan zelfs spreken van een information overload. Maar welke informatie is de juiste info? Wanneer en door wie is het voor het laatst veranderd? Onze gast Sebastiaan van der Lans probeert met zijn bedrijf Wordproof...


Jan 16, 2020

Nederlands bekenste bitcoin baard is weer te gast in de Satoshi Radio Studio. Met Martijn Wismeijer praten we over de recente verhuizing van General Bytes naar Panama. Daarnaast komen de (bijna) negatieve rentes van de ABN AMRO en de sleutel naar de Tulip Trust aan bod.

Satoshi Radio wordt mede mogelijk gemaakt door:...


Jan 9, 2020

Deze week is Jeroen van Megchelen te gast, Founder en CTO van Ledger Leopard. Jeroen was vorig jaar al te gast om te praten over de (blockchain) oplossingen die ze ontwikkelen voor bedrijven. Vandaag duiken we dieper in de Self Sovereign Identity en zoeken we uit welke mogelijkheden deze technologie biedt.

Satoshi Radio...


Jan 2, 2020

Rond het nieuwe jaar horen lijstjes besproken te worden: Wat was de grootste scam van 2019? Welke aflevering van Satoshi Radio werd het meest beluisterd? Wat was onze beste gadget aankoop? En wat wordt de prijs van Bitcoin in 2020? Dit en meer bespreken we in de eerste aflevering van 2020.

Satoshi Radio wordt mede...